wigilia pracownicza
/ od 119 zł/osoba
Zaplanuj firmowe spotkanie świąteczne w Juracie – zaskocz swój zespół niezwykłym miejscem, pysznym jedzeniem i niepowtarzalną atmosferą.
Propozycje menu:
- OPCJA 1 (Cena – 119 zł/osoba)
Przystawka – tatar ze śledzia
Zupa – barszcz czerwony z uszkami
Danie główne – panierowany filet z dorsza podany z ziemniakami opiekanymi w ziołach oraz mixem sałat z sosem vinaigrette
Deser – ciasto domowe – 2 rodzaje
Kawa, herbata, woda niegazowana, sok jabłkowy, sok pomarańczowy
- OPCJA 2 (Cena – 139 zł/osoba)
Przystawka – carpaccio z buraka z kozim serem
Zupa – grzybowa z kluseczkami
Danie główne – łosoś z pieca z sosem cytrynowym, podany z puree musztardowym i zieloną fasolką
Deser – ciasto domowe – 2 rodzaje
Kawa, herbata, woda niegazowana, sok jabłkowy, sok pomarańczowy
Podane ceny zawierają wybrane menu, wskazane napoje zimne i gorące bez ograniczeń, dekorację stołów, rezerwację sali do 4 godzin. Przedłużenie trwania spotkania możliwe po uiszczeniu opłaty 123 zł/godzina/brutto.
Dla tych, którzy chcieliby rozszerzyć menu proponujemy bufet w cenie 80 zł/osoba:
Na ciepło:
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Klopsiki rybne w sosie pomidorowym
Na zimno:
- Śledź w oleju
- Śledź w sosie musztardowo – miodowym
- Tradycyjna sałatka jarzynowa
- Sałatka śledziowa
- Talerz mięs pieczonych
- Deska serów żółtych i pleśniowych
- Pieczywo (2 rodzaje)
Osoby zainteresowane połączeniem obiadu firmowego z noclegami zapraszamy do kontaktu mailowego z działem recepcji. Rezerwacja noclegów w dniach niedziela – czwartek – min. 10 osób.
Zapraszamy do organizacji świątecznych spotkań w okresie pomiędzy 05.12. – 22.12.2024 r.
Szczegółowych informacji na temat dostępności pokoi udzieli Państwu recepcja Hotelu:
Tel: /58/ 675 21 93 Mob: 601 538 106
e-mail: recepcja@morskie-oko.com.pl
Serdecznie zapraszamy!
Na miejscu akceptowalne karty płatnicze